Glasschade? Bel direct naar: 030-7990032

Waarom All-in Glas?

  • Groot assortiment
  • Scherp geprijsd
  • Klantgericht

Glasschade? Geen nood, All-in Glas!

U ligt net in bed als er een vogel tegen uw raam vliegt en de ruit breekt. De wind waait naar binnen, het is ineens onveilig geworden en u kunt niet meer slapen. Geen nood! Glaszetters van All-in Glas staan voor u klaar in Utrecht en omstreken. Wij voeren een 24-uur-service en dat betekent dat wij √°ltijd bereikbaar zijn om uw glasschade te verhelpen. Elke dag de klok rond, zeven dagen per week en 365 dagen in het jaar. Ook op zon- feestdagen kunt u All-in Glas inschakelen. Bel snel naar 030-7990032 en roep de hulp in van een ervaren glaszetter. U krijgt altijd een medewerker aan de telefoon, dus u hoeft geen bandje vol te praten!

All-in Glas voert noodreparaties uit terwijl u wacht. Als ons glasbedrijf niet direct een blijvende oplossing kan bieden, lossen onze glaszetters het eerst op met een tijdelijke reparatie. Wij komen dan zo snel mogelijk weer om van die tijdelijk oplossing een blijvende te maken.

Samenwerking

In Utrecht en omgeving heeft All-in Glas in de loop der jaren een vaste klantenkring opgebouwd. Dit komt door onze klantgerichte, flexibele en vakkundige aanpak. Hierdoor hebben wij ook veel grote bedrijven aan ons weten te binden, denk aan overheidsinstellingen, gemeentes, winkelketens en andere bedrijven. Daarnaast heeft All-in Glas een exclusief samenwerkingsverband met verschillende verzekeringsmaatschappijen zoals Achmea, Florius, Unigarant, Meeus en ASR Verzekeringen.

Snel contact opnemen?

Heeft u met spoed een helpende hand nodig van All-in Glas in Utrecht voor uw kapotte raam? Aarzel niet en bel, ongeacht het tijdstip, naar 030-7990032 en er staat heel snel een glaszetter bij u op de stoep.