Glasschade? Bel direct naar: 030-7990032

Waarom All-in Glas?

  • Groot assortiment
  • Scherp geprijsd
  • Klantgericht

All-in Glas is uw glasbedrijf in Utrecht met passie voor glas!

Oorspronkelijk met één man begonnen vanuit een oud pakhuis, is All-in Glas uitgegroeid tot een allround en gespecialiseerd glaszettersbedrijf dat al ruim veertig jaar actief is in Utrecht. We zijn een bekende naam in de stad Utrecht en omgeving en worden geroemd om onze klantvriendelijkheid, kundigheid en service. Het personeel van All-in Glas bestaat uit glaszetters, timmermannen en glas-in-lood-makers. Onze glashandel is namelijk gespecialiseerd in het zelf maken van glas-in-lood. Wilt u hier snel meer informatie over of gelijk een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 030-7990032.

Flexibel en persoonlijk

All-in Glas is een relatief klein glasbedrijf centraal gelegen in de stad Utrecht. Hierdoor zijn onze glaszetters in staat om op korte termijn uw raam te repareren, want de werkplaats is vlakbij! All-in Glas heeft per slot van rekening een 24-uur-service en dan is de aanrijtijd erg belangrijk. Doordat wij geen grote glasfabriek zijn, hebben we korte lijnen in onze organisatie en dat leidt tot flexibiliteit en een persoonlijke aanpak.

Werkplaats

Bij All-in Glas in Utrecht kunt u ook glas en/of producten kopen in onze werkplaats. Bijna alles is te leveren vanuit de werkplaats en terwijl u wacht maken onze glaszetters uw bestelling in orde. Onze glashandel wordt een paar keer per week bevoorraadt en daardoor is ons assortiment altijd ruim en volledig aangevuld. Mocht het zo zijn dat u een bepaalde glassoort nodig heeft en wij het onverhoopt niet in de werkplaats hebben, wordt het direct voor u besteld. Meestal hebben wij het dan nog dezelfde in huis!

Contact

Meer informatie over ons bedrijf of over onze ervaren en bekwame glaszetters? Bel dan snel naar 030-7990032 of vul ons contactformulier in.